NADO CENTAR

Kranjčevićeva 36/1, Zagreb

Nazovite nas

0800 222 333

Dogovorite termin

Brzi kontakt

Dogovorite termin za terapiju

Dobrodošli u NADO centar Split

Ukratko o centru.

20 godina iskustva U NADO centru Split provodimo fizikalnu terapiju s posebnim naglaskom na dekompresijskoj terapiji kralježnice.
Pročitaj više
NADO centar Split

O nama

NADO centar Split započeo je s radom u siječnju 2012.g. Naša radna djelatnost obuhaća kompletnu fizikalnu terapiju čovjekovog sustava za kretanje kao i stručnu edukaciju pacijenata. Poseban naglasak stavljamo na usku specijalizaciju u području rehabilitacije kralježnice gdje primjenjujemo DEKOMPRESIJSKU TERAPIJU.

Naš centar u Splitu opremljen je suvremenim uređajima za primjenu fizikalne terapije koji se koriste u predoperativnim i postoperativnim fazama, kao i u rehabilitaciji sportskih ozljeda.

Kao podružnica poliklinike u Zagrebu, NADO centar Split je prva ustanova koja je u SPLITU počela prakticirati dekompresijsku terapiju kralježnice i od tada smo izveli više desetaka tisuća navedenih terapija.

Posebno istaknuti član našeg stručnog tima je neurokirurg DR.VLATKO LEDENKO koji vrši SPECIJALISTIČKE PREGLEDE pacijenata.

NADO centar Split u svojoj ponudi ima:

  • DTK (dekompresijsku terapiju kralježnice)
  • Fizikalnu terapiju sustava za kretanje (elektroterapija, magnetoterapija, terapijski ultrazvuk, IC lampa)
  • Manuelna terapija
  • Dry Needling (suha punkcija)
  • Individualni i grupni program medicinske i rehabilitacijske gimnastike
  • Medicinska mazaža
  • Specijalistički pregled neurokirurga
  • Pregled fizioterapeuta

Dr VLATKO LEDENKO, specijalist neurokirurg

Rođen sam 16.06.1974. godine u Šibeniku.

Medicinski fakultet završio sam u redovnom roku u Zagrebu 1998. godine. Specijalizaciju iz neurokirurgije obavio sam u Kliničkom bolničkom centru Split i Kliničkom bolničkom centru Zagreb od 2001. – 2007. godine. Poslijediplomski studij „Klinička medicina“ završio sam u Splitu od 2001. – 2003. godine.

Od 2001. godine do danas radim u Zavodu za neurokirurgiju KBC-a Split kao liječnik specijalist, a od 2016. godine pročelnik sam Zavoda za neurokirurgiju.

Od 2013. godine član sam upravnog odbora Hrvatskog neurokirurškog društva.

Sudjelujem kao predavač u nastavi neurokirurgije na dodiplomskom studiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu.

Aktivni sam sudionik brojnih svjetskih i nacionalnih stručnih skupova i neurokirurških kongresa, mentor pri izradi tri diplomska rada, koautor kod ukupno sedam znanstvenih radova.

Uže polje interesa mi je stereotaksijska neurokirurgija te nekirurško i kirurško liječenje bolesti kralješnice. U liječenju kralješnice u Zavodu za neurokirurgiju KBC-a Split primjenjujemo sva moderna medicinska dostignuća. Od nekirurških metoda ističem epiduralne steroidne injekcije ( ESI) i perkutanu lasersku disk dekompresiju dok od kirurških metoda obavljamo sve vrste operacijskih zahvata na vratnoj, prsnoj i slabinskoj kralješnici uključivo i operacije fiksacije kralješaka ( vertebrosinteze).

O nama

Naša vizija su sretni ljudi bez tegoba u kralježnici i lokomotornom sustavu.
Zbog toga stremimo postati jedan od vodećih centara za neoperativnu dekompresijsku terapiju kralješžnice (DTK) i tretiranje skolioza u svijetu.