NADO CENTAR

Kranjčevićeva 36/1, Zagreb

Nazovite nas

0800 222 333

Dogovorite termin

Brzi kontakt

Dogovorite termin za terapiju

Korištenjem ovog obrasca prihvaćate da ste upoznati s pravilima o privatnosti i da prihvaćate prikupljanje i obradu osobnih podataka danih u obrascu bez kojih vaš zahtjev u obrascu ne može biti ispunjen.

Dobrodošli u NADO centar Split

Ukratko o centru.

20 godina iskustva U NADO centru Split provodimo fizikalnu terapiju s posebnim naglaskom na dekompresijskoj terapiji kralježnice.
Pročitaj više
NADO centar Split

O nama

NADO centar Split započeo je s radom u siječnju 2012.g. Naša radna djelatnost obuhaća kompletnu fizikalnu terapiju čovjekovog sustava za kretanje kao i stručnu edukaciju pacijenata. Poseban naglasak stavljamo na usku specijalizaciju u području rehabilitacije kralježnice gdje primjenjujemo DEKOMPRESIJSKU TERAPIJU.

Naš centar u Splitu opremljen je suvremenim uređajima za primjenu fizikalne terapije koji se koriste u predoperativnim i postoperativnim fazama, kao i u rehabilitaciji sportskih ozljeda.

Kao podružnica poliklinike u Zagrebu, NADO centar Split je prva ustanova koja je u SPLITU počela prakticirati dekompresijsku terapiju kralježnice i od tada smo izveli više desetaka tisuća navedenih terapija.

Posebno istaknuti član našeg stručnog tima je neurokirurg DR.VLATKO LEDENKO koji vrši SPECIJALISTIČKE PREGLEDE pacijenata.

NADO centar Split u svojoj ponudi ima:

  • DTK (dekompresijsku terapiju kralježnice)
  • Fizikalnu terapiju sustava za kretanje (elektroterapija, magnetoterapija, terapijski ultrazvuk, IC lampa)
  • Manuelna terapija
  • Dry Needling (suha punkcija)
  • Individualni i grupni program medicinske i rehabilitacijske gimnastike
  • Medicinska mazaža
  • Specijalistički pregled neurokirurga
  • Pregled fizioterapeuta

Dr. Vlatko Ledenko

Specijalist neurokirurg

O nama

Naša vizija su sretni ljudi bez tegoba u kralježnici i lokomotornom sustavu.
Zbog toga stremimo postati jedan od vodećih centara za neoperativnu dekompresijsku terapiju kralješžnice (DTK) i tretiranje skolioza u svijetu.