NADO CENTAR

Kranjčevićeva 36/1, Zagreb

Nazovite nas

0800 222 333

Dogovorite termin
FORMTHOTICS SPORT ULOŠCI
  • 07.07.2023.

FORMTHOTICS SPORT ULOŠCI

Uložak za svakodnevnu upotrebu ili rekreativne sportove kao što su tenis, badminton i squash

Što su istraživanja potvrdila o Formthotics ulošcima?

Istraživanja su potvrdila da visokokvalitetna Formthotics ortoza/uložak smanjuju bol, pomaže pri liječenju ozljeda, sprječava ozljede te poboljšava funkciju stopala, posturu, produžava hod bez bola, pridonosi udobnosti i zdravlju stopala.

Kako se određuje prava ortoza za vaša stopala?

Kada utvrdimo stanje vaših stopala PEDOSCAN dijagnostikom vaš osobni Formthotics uložak izrađujemo profesionalnim toplinskim strojem koji zagrijava bazu uloška 3 minute nakon čega se "uhodavaju" kako bi se 100% prilagodili vašem stopalu uz dodavanje posebnih personaliziranih dodataka ( klinova) za uložak. Uložak će se nastaviti prilagođavati vašem stopalu u početku upotrebe, a nakon nekoliko dana korištenja vaša stopala se počinju navikavati na dodatnu potporu i udobnost koju pružaju.

Formthotics modeli uložaka se biraju i izrađuju prema vašem osobnom životnom stilu i obući koju preferirate

Ovaj uložak možete koristiti za svakodnevnu upotrebu ili za sportove kao što su tenis, badminton i squash.

Formthotics SPORT je ortoza za cijelo stopalo s dvostrukim slojem pjene, potplat ima mekši sloj koji apsorbira udarce na vrhu i podlogu srednje tvrdoće za bolju potporu i udobnost. Prikladni su za aktivnosti gdje je potrebna dodatna apsorpcija udara bez ugrožavanja stabilnosti.

Ortoza pruža potporu svodu stopala a dubokim petnim uloškom fleksibilnu i funkcionalnu potporu, optimalnu udobnost stopalima i smanjuje utjecaj na Vaše mišiće, tetive i zglobove te tako smanjuje/sprječava bol.

Formthotics SPORT je dobar za sportove i sportsku rekreaciju koji snažno amortiziraju kroz stopala i noge.

O nama

Naša vizija su sretni ljudi bez tegoba u kralježnici i lokomotornom sustavu.
Zbog toga stremimo postati jedan od vodećih centara za neoperativnu dekompresijsku terapiju kralješžnice (DTK) i tretiranje skolioza u svijetu.