NADO CENTAR

Kranjčevićeva 36/1, Zagreb

Nazovite nas

0800 222 333

Dogovorite termin

Brzi kontakt

Dogovorite termin za terapiju

Korištenjem ovog obrasca prihvaćate da ste upoznati s pravilima o privatnosti i da prihvaćate prikupljanje i obradu osobnih podataka danih u obrascu bez kojih vaš zahtjev u obrascu ne može biti ispunjen.

Dobrodošli u Nado centar Osijek

Ukratko o centru.

20 godina iskustva NADO centar Osijek usko je specijaliziran za liječenje raznih oblika poremećaja kralježnice. Bavimo se pred operativnom, postoperativnom i sportskom rehabilitacijom, a poseban naglasak je na dekompresijskoj terapiji kralježnice (DTK).
Pročitaj više
Nado centar Osijek

O nama

NADO centar Osijek usko je specijaliziran za liječenje raznih oblika poremećaja kralježnice. Bavimo se pred operativnom, postoperativnom i sportskom rehabilitacijom, a poseban naglasak je na dekompresijskoj terapiji kralježnice (DTK) koju smatraju učinkovitijom od pomoćnih procedura u fizikalnoj medicini i rehabilitaciji. Najveći smo centar u EU za dekompresijsku terapiju kralježnice, i prvi u Hrvatsku uvodimo takvu vrstu terapije, te stvaramo naš koncept liječenja – #NADOKONCEPTLIJEČENJA

U posljednjih 17 godina, koliko već djelujemo, obavili smo stotine tisuća postupaka dekompresijske terapije kralježnice

Nado centar Osijek otvoren je prije 18 godina, te se nalazi na lokaciji u Marijanskoj ulici 18 b. Prostor veličine preko 200 kvadratnih metara opremljen je najsuvremenijim aparatima za dekompresijsku terapiju kralježnice (DTK), dvoranom za vježbanje (u kojoj ugošćujemo treninge Aikido Kluba Osijek), odjelima za IC grijanja i elektro terapiju. P

roblema sa parkiranjem nema, pošto Vam je na raspolaganju privatan parking ispred same zgrade koja je prilagođena pristupu invalidima. Arhitektura same zgrade inspirirana je Šibenskom katedralom.

Terapije i oboljenja

Dekompresijska terapija kralježnice je izrazito uspješna ne operativna procedura za uklanjanje bolova i raznih drugih tegoba uzrokovanih problemima kralježnice. U tretmanu ovom procedurom koristi se sofisticirana oprema u kombinaciji s modernim stolovima za trakcijsku terapiju.

Za razliku od od klasične fizikalne terapije koja uglavnom djeluje samo na smanjenje simptoma, DTK ima prednost u primjeni jer je usmjerena na otklanjanje uzroka nastanka problema (vrlo često je taj problem mehanički pritisak u strukturama kralježnice). 

Način rada je jedinstven. Upotreba specifične kombinacije pravilnog položaja tijela i promijenjivog intenziteta sile postiže se glavni učinak terapije: dekompresija (smanjivanje pritiska), poboljšavanje krvnog optoka, izmjena tvari u ozlijeđenom području kralježnice. 

Sustavom dekompresijske terapije kralježnice, smanjuje se pritisak na intervertebralne diskove, korijene spinalnih živaca te se povećava mobilnost malih zglobova kralježnice. U trenutku kada više ne djeluju tablete, injekcije, niti klasična fizikalna terapija, tada obično liječnici/kirurzi preporučuju operativni zahvat. Prije toga svakako se posavjetujte provesti DTK kako biste izbjegli operaciju s dugom postoperativnom rehabilitacijom.

Aktualno - Nado centar Osijek

Posljednje novosti, obavijesti i sugestije

O nama

Naša vizija su sretni ljudi bez tegoba u kralježnici i lokomotornom sustavu.
Zbog toga stremimo postati jedan od vodećih centara za neoperativnu dekompresijsku terapiju kralješžnice (DTK) i tretiranje skolioza u svijetu.