NADO CENTAR

Kranjčevićeva 36/1, Zagreb

Nazovite nas

0800 222 333

Dogovorite termin

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Ovu web stranicu (u daljnjem tekstu „Web stranica“) omogućuje POLIKLINIKA NADO FIZIO MEDICO CENTAR za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju te fizikalnu terapiju sa sjedištem u Zagrebu, Kranjčevićeva 36/1, OIB 81495882672, koje zastupa ravnatelj Bernard Bakač Nikšić Nado, u daljnjem tekstu „mi” ili „nas”.

Obrada osobnih podataka

Vaše osobne podatke obrađivat će POLIKLINIKA NADO FIZIO MEDICO CENTAR za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju te fizikalnu terapiju sa sjedištem u Zagrebu, Kranjčevićeva 36/1, OIB 81495882672, koje zastupa ravnatelj Bernard Bakač Nikšić Nado. Osim ako nije drugačije navedeno u poglavljima koja slijede, pravna osnova za obradu Vaših osobnih podataka proizlazi iz činjenice da je takva obrada potrebna kako bi Vam bile dostupne funkcionalnosti Web stranice koje ste zatražili.

Korištenje obrazaca za kontakt

Vi, kao posjetitelj naše web stranice ne morate davati svoje osobne podatke. Ukoliko ste na našoj web stranici ispunili obrazac za kontakt, u bilo kojem trenutku možete poslati zahtjev za ažuriranje, ispravljanje ili brisanje određenih osobnih podataka o vama tako da nas kontaktirate na e-mail: info@nado.hr

Poglavito, putem obrasca za kontakt prikupljamo sljedeće podatke: ime, prezime i e-mail te Vašu poruku.

S obzirom da prikupljamo takve podatke njihov prijenos je zaštićen sa SSL certifikatom.

Prikupljamo, obrađujemo i koristimo podatke koje ste nam dali preko obrazaca za kontakt isključivo za svrhe u koje su podaci prikupljeni.

Ispunjavanjem obrasca za kontakt, dajete privolu da vam šaljemo naše reklamne mailove. Vaša e-mail adresa se isključivo koristi za slanje novosti koje su vezane uz naše ponude, pozive na eventualne događaje i dr.

Vanjske usluge ili sadržaj na našoj Web stranici

Na našoj stranici mogu biti uključene usluge i/ili sadržaj trećih strana. Kada koristite takve usluge trećih strana ili kada je sadržaj treće strane prikazan, komunikacijski podaci se izmjenjuju između Vas i odgovarajućeg davatelja usluga iz tehničkih razloga.

Odgovarajući davatelj usluga ili sadržaja može isto provesti obradu Vaših podataka u dodatne vlastite svrhe. U skladu s našim mogućnostima, konfigurirali smo usluge i sadržaj davatelja usluga u vlastite svrhe tako da je bilo kakva druga komunikacija u druge svrhe izuzev pružanja njihovih usluga na našoj Web stranici blokirana, ili do komunikacije dolazi samo nakon što se aktivno izabrali koristiti odgovarajuću uslugu. No, s obzirom na to da nemamo kontrolu nad podacima koje prikupljaju i obrađuju treće strane, nismo u poziciji pružiti obvezujuće informacije u svezi s ciljem i svrhom takvog tipa obrade Vaših podataka.

Za više informacija u svezi cilja i svrhe takvog prikupljanja i obrade Vaših podataka, pogledajte izjave o privatnosti davatelja usluga čije usluge i/ili sadržaj smo uključili i koji su odgovorni za zaštitu Vaših podataka u ovom kontekstu:

Kontakt

Za sva pitanja vezana uz privatnost podataka molimo obratite se osobi odgovornoj za zaštitu podataka (našem službeniku obrade osobnih podataka) na e-mail: info@nado.hr

Ažuriranje izjave o privatnosti

Periodično možemo ažurirati našu izjavu o privatnosti. Ažuriranja naše izjave o privatnosti bit će objavljena na našoj Web stranici. Sve dopune stupaju na snagu u trenutku njihove objave na našoj Web stranici. Stoga, savjetujemo Vam da redovito posjećujte stranicu kako biste bili obaviješteni o mogućim ažuriranjima.

Sukladno čl. 10 st. 3. Zakona o zaštiti potrošača obavještavamo Vas da svoje pisane prigovore možete dostaviti putem elektroničke pošte na adresu info@nado.hr. Odgovor ćemo dati putem e-maila najkasnije u roku od 15 dana od dana primitka prigovora.

O nama

Naša vizija su sretni ljudi bez tegoba u kralježnici i lokomotornom sustavu.
Zbog toga stremimo postati jedan od vodećih centara za neoperativnu dekompresijsku terapiju kralješžnice (DTK) i tretiranje skolioza u svijetu.