NADO CENTAR

Kranjčevićeva 36/1, Zagreb

Nazovite nas

0800 222 333

Dogovorite termin
Uspješnost dekompresije kod problema u vratnoj kralježnici

Uspješnost dekompresije kod problema u vratnoj kralježnici

Detaljan opis utjecaja dekompresijske terapije na primjerima discus hernije na segmentu vratne kralježnice

Nakon mnogo upita odlučili smo Vam detaljnije pokazati i objasniti utjecaj dekompresijske terapije na primjerima discus hernije na segmentu vratne kralježnice.

Na vizualnom prikazu vidljiva je discus hernia na segmentu C6-C7 koji prominira u spinalni kanal. Gospođa sa snimke nam je došla s problemom boli u vratnom dijelu kralježnice sa širenjem boli u ramena te između lopatice. Trnaca u rukama nije bilo, no bilo je smanjene pokretljivosti, krepitacije te bol koja je prilikom sjedenja, spavanja ili mirovanja bila konstantna posljednjih 2-3 godine. Nakon desetak tretmana i određene kontrolne MR nakon 8 mjeseci, vidljivo je da se stanje u cervikalnom segmentu popravilo; hernija diska se znatno smanjila se sama cervikalna krivina kralježnice popravila i postala idealnija, tj. došla u pravilniji anatomski položaj. Bitno je naglasiti da je naša klijentica nakon određenih dekompresijskih tretmana, prema našim uputama svojom svakodnevnom fizičkom aktivnošću doprinjela ovom rezultatu.

O nama

Naša vizija su sretni ljudi bez tegoba u kralježnici i lokomotornom sustavu.
Zbog toga stremimo postati jedan od vodećih centara za neoperativnu dekompresijsku terapiju kralješžnice (DTK) i tretiranje skolioza u svijetu.