NADO CENTAR

Kranjčevićeva 36/1, Zagreb

Nazovite nas

0800 222 333

Dogovorite termin
Ponovo aktivan - svjedočastvo i dojmovi pacijenta Poliklinike Nado
  • 27.01.2023.

Ponovo aktivan - svjedočastvo i dojmovi pacijenta Poliklinike Nado

Nisam mogao hodati ni 15 minuta a na trčanje nisam ni pomišljao.

Kada je g. Goran došao na terapiju u Polikliniku Nado imao je problema s boli u križima koja se širila u lijevu nogu te s ukočenim vratom. Prema njegovim riječima; “vukao je lijevu nogu za sobom". Nakon odrađenih 10 terapija,  koje su uključivale dekompresijsku terapiju, za lumbalni dio kralježnice i 5 terapija za cervikalni dio, kaže da osjeća puno bolje. "Sada hodam normalno, a bolnu točku na vratu više ne mogu napipati, od prometne nesreće koja je bila prije više godina bol mi “nije davala mira” isto kao i popratna migrena koju sada više nemam. Terapija mi je otklonila većinu bolnosti u križima i potpuno u vratu, nisam mogao hodati bez bolova duže od 15 minuta, a na trčanje nisam ni pomišljao. Sada se s prijateljima ponovo dogovaram za sportske aktivnosti." 

Više o neoperacijskoj dekompresijskoj terapiji, njezinom djelovanju i uspješnosti liječenja ovom metodom fizikalne terapije  pročitajte u sljedećem članku: https://www.nado.hr/terapije/d...

O nama

Naša vizija su sretni ljudi bez tegoba u kralježnici i lokomotornom sustavu.
Zbog toga stremimo postati jedan od vodećih centara za neoperativnu dekompresijsku terapiju kralješžnice (DTK) i tretiranje skolioza u svijetu.