NADO CENTAR

Kranjčevićeva 36/1, Zagreb

Nazovite nas

0800 222 333

Dogovorite termin
PEDOSCAN i FORMTHOTICS ortopedski ulošci
  • 20.03.2023.

PEDOSCAN i FORMTHOTICS ortopedski ulošci

Novo u ponudi poliklinike NADO - Formthotics ortopedski ulošci

Diers PEDOSCAN je sustav za snimanje pritiska stopala i analizu hoda koji omogućuje brzo i precizno snimanje i prikaz raspodjele pritiska na ljudsko stopalo tijekom stajanja ili hodanja.

Pretraga pomaže u dijagnosticiranju malformacija stopala ili funkcionalnih ograničenja donjih ekstremiteta. U poliklinici se istovremeno izvode FORMETRIC 3D/4D snimanje kralježnice i PEDOSCAN skeniranje. Ove su dvije najmodernije dijagnostičke metode koje omogućuju statičko i dinamičko skeniranje kralježnice i stopala bez upotrebe štetnog zračenja i topografskih markera. PEDOSCAN snimanje otisna stopala potrebno je  i obavezno za personaliziranje vašeg novog FORMTHOTICS ortopedskog uloška.

Cijena FORMETRIC 3D/4D snimanja kralježnice i PEDOSCAN otiska stopala 65€

PEDOSCAN snimanje otiska stopala + stabilometrija 15€

Prilikom dolaska klijenta obavlja se PEDOSCAN snimanje otiska stopala te se pristupa FORMTHOTICS terapiji i izradi personaliziranog termoformabilnog ortopedskog uloška. Nakon 6 mjeseci obavlja se kontrolni pregled na kojem se mogu utvrditi nadopune i korekcije ortopedskog uloška. Cijene svih  ovih usluga i proizvoda iznose 100€ €-

O nama

Naša vizija su sretni ljudi bez tegoba u kralježnici i lokomotornom sustavu.
Zbog toga stremimo postati jedan od vodećih centara za neoperativnu dekompresijsku terapiju kralješžnice (DTK) i tretiranje skolioza u svijetu.