NADO CENTAR

Kranjčevićeva 36/1, Zagreb

Nazovite nas

0800 222 333

Dogovorite termin

Brzi kontakt

Dogovorite termin za terapiju

Korištenjem ovog obrasca prihvaćate da ste upoznati s pravilima o privatnosti i da prihvaćate prikupljanje i obradu osobnih podataka danih u obrascu bez kojih vaš zahtjev u obrascu ne može biti ispunjen.

Dobrodošli u NADO centar Murter

Ukratko o centru.

20 godina iskustva Kralježnica je temeljni stup našega tijela, no s godinama se taj stup deformira i zatreba profesionalnu pomoć. Kako biste održali Vašu kralježnicu zdravom, gipkom i elastičnom, Nado centar Murter nudi Vam specijalistički pregled fizijatra te kompletnu fizikalnu terapiju i rehabilitaciju.
Pročitaj više
NADO centar Murter

Pregled i terapije

Kralježnica je temeljni stup našega tijela, no s godinama se taj stup deformira i zatreba profesionalnu pomoć. Kako biste održali Vašu kralježnicu zdravom, gipkom i elastičnom, Nado centar Murter nudi Vam specijalistički pregled fizijatra te kompletnu fizikalnu terapiju i rehabilitaciju.

Specijalističke preglede u Nado centru zdravlja Murter obavlja naš tim fizioterapeuta na čelu s liječnikom fizijatrom (dr. Jasna Kovačić Labar, specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije) i neurokirurgom (prim.dr.sc. Gojko Buljat, specijalist neurokirurgije i opće kirurgije) pobrinut će se da vaš oporavak bude maksimalno učinkovit.

Oboljenja kralježnice uspješno liječimo dekompresijskom terapijom kralježnice, a klasičnu fizikalnu terapiju koristimo isključivo kao popratnu terapiju zbog toga što djeluje samo na ublažavanje tegoba, a ne na uzrok samog problema, a to je mehanički pritisak na korijen živca. Upravo zbog toga koristimo dekompresijsku terapiju kralježnice kao primarnu terapiju. Dekompresijska terapija kralješnice je neoperativna terapija za oslobađanje od bolova u leđima, trnaca u nogama i rukama i jedini je neoperativni tretman koji je izuzetno učinkovit kod teških slučajeva discus hernia, degenerativnih bolesti zglobova, artritisa, stenoze (suženja spinalnog kanala) i pritiska na živčane korijene, te također potiče brzo i učinkovito popuštanje boli.

Od klasičnih fizikalnih procedura Nado centar zdravlja Murter nudi Vam:

 • Infracrveno grijanje
 • Elektroterapija
 • Magnetoterapija
 • Ultrazvučna terapija
 • Kratkovalna dijatermija
 • Terapija laserom
 • Individualne vježbe za kralježnicu i druge kineziološke segmente
 • Krioterapija
 • Manualna medicinska masaža
 • Jade masažni tretman vrućim kamenjem na termalno akupresurnom ležaju
 • Vibro Former masažni tretman

O nama

Naša vizija su sretni ljudi bez tegoba u kralježnici i lokomotornom sustavu.
Zbog toga stremimo postati jedan od vodećih centara za neoperativnu dekompresijsku terapiju kralješžnice (DTK) i tretiranje skolioza u svijetu.