Ljepota i zdravlje

Mezoterapija ”infuzija” za mladost i ljepotu kože 

K-Surgery ključ za ljepotu kože

Mezoterapija predstavlja terapijsku metodu u kojoj se male količine aktivnih tvari apliciraju u za to odgovarajuci sloj koze, ovisno o indikaciji i učinku koji želimo postići. Tretmani se provode nakon pregleda stručnjaka educiranog za provođenje ove metode i postavljanja indikacije za upotrebu odgovarajućeg mezoterapijskog pripravka. Metoda se provodi uz primjenu standardiziranih protokola uz pomoc sterilnih, niskomolekularnih otopina. Postupak uključuje lokalnu primjenu uz pomoć uređaja poput multi-injektora za mezoterapiju, dermalnog mezo pena uz pomoć kojih je moguće tretirati preventivno ili terapijski određene regije kako lica tako i tijela. Provodi se u svrhu podmlađivanja i usporavanja procesa starenja kože, rehidracije kože, tretmana bora, liftinga lica, uklanjanja celulita i masnih naslaga, tretmana vlasišta za sprječavanje gubitka i poboljšanje rasta kose itd.

Uz pomoć brojnih istraživanja o procesu starenja kože posljednjih desetak godina došlo se do spoznaja da upravo mezoterapija potiče intenzivnu biostimulaciju i regeneraciju kože.

Minimalno su dva mehanizma kojima možemo zahvaliti krajnje učinke mezoterapijskih procedura: farmakološki učinak mezoterapijskih otopina i fizička stimulacija kože mikroubodima. Metoda se provodi preventivno ili terapijski. Bore na licu, opuštena i dehidrirana koža lica, vrata, ruku i dekoltea, poremećaj pigmentacije, sprječavanje gubitka kose, uklanjanje hiperpigmentacija, akni, ublažavanje ožiljaka samo su neki od problema s kojim se mezoterapija uspješno bori. Takođe predstavlja odličan izbor za rješavanje lokaliziranih masnih naslaga i najupornijih i najdebljih naslaga celulita.

Ovisno u indikaciji u kožu se najčešće apliciraju neumrežena hijaluronska kiselina, vitamini, minerali, aminikiseline, antioksidansi, elastin, phosphatidil kolin i deoksikolat, L-karnitin, glutation, ekstrakti artičoke i preslice s diuretičkim učinkom i druge aktivne tvari ovisno o indikaciji, procjeni liječnika i učinku koji je potrebno postići. Prema dostupnoj stručnoj literaturi, većina autora smatra da mezoterapija ima osobito dobre učinke u rejuvenaciji kože, liječenju androgene alopecije, strija, ožiljaka, melasme. Profesionalni uređaji poput multi-injektora za mezoterapiju, dermalnog mezo pena i sl., uz pomoć sterilnih nastavaka za jednokratnu upotrebu kontrolirano i vrlo visokom brzinom u kratkom vremenu vrše mikroubode na kontroliranoj, unaprijed zadanoj dubini pod kutem od 90 stupnjeva. Ova metoda predstavlja tzv. kolagen indukcijsku terapiju zahvaljujući fizičkoj stimulaciji kože mikroubodima i farmakološkom djelovanju aktivnih tvari prisutnih umezoterapijskoj otopini.

Najčešće indikacije za primjenu mezoterapije:

Mezoterapija lica: bore, proširene pore, ožiljci od akni, hiperpigmentacije, lifting

Mezoterapija vlasišta: prevencija ili tretman pojačanog opadanja kose

Mezoterapija tijela: lokalizirane tvrdokorne masne naslage, celulit, strije

Mezoterapija je sigurna i znanstveno opravdana metoda koja u rukama educiranog profesionalca daje izvrsne rezultate i po svojoj učinkovitosti ne samo da staje uz bok, već i ugrožava neke estetske i anti aging procedure za koje su potrebni neusporedivo skuplji uređaji (HIFU, laser, radiofrekvencija itd). Mezoterapijom u svojoj svakodnevnoj praksi postižete izvrsne rezultate u području lica i tijela na zadovoljstvo vaših klijenata, kao nikad do sad.

K-Surgery ključ za ljepotu kože

Dr. Maria Škornjak, MD, MSc

PRP tretman pomlađivanja

K-Surgery ključ za ljepotu kože

PRP tretman pomlađivanja vlastitom plazmom, trombocitima, matičnim stanicama i faktorima rasta iz vlastite krvi potpuno je prirodan, siguran i izuzetno učinkovit način pomlađivanja i regeneracije. Pomaže stvaranje novog kolagena i krvnih žila, obnovu i regeneraciju oštećene kože te usporavanje i poništavanje znakova starenja.

PRP tretman siguran je, bezbolan i jednostavno izvodiv tretman koji se sastoji od uzimanja male količine krvi, njenog centrifugiranja, jednostavnog izdvajanja plazme bogate trombocitima i faktorima rasta te naposljetku aktiviranja plazme dodavanjem za to predviđenih „aktivatora“ i vraćanje tako pripremljene plazme u područje kože (lica, vrata, dekoltea, šaka) ili vlasišta u svrhu pomlađivanja, regeneracije kože i poticanja rasta kose.

Cjelokupna procedura pripreme plazme uz K-Surgery Outin komplet vrlo je jednostavna i traje maksimalno 15 minuta. K-Surgery komplet za PRP tretman jednostavan je za upotrebu a sastoji se od centrifuge za 6 epruveta, aktivatora i ostalog potrebnog materijala za izvođenje PRP tretmana.

Ova metoda, osim u estetskoj medicini, uspješno se koristi i u području stomatologije, fizikalne terapije i rehabilitacije, ginekologije i drugih grana medicine.

K-SURGERY hijaluronski fileri za postizanje vrhunskih rezultata!

K-Surgery ključ za ljepotu kože

K-Surgery K-Fill umrežena hijaluronska kiselina koristi se u području estetske medicine za rješavanje problema povezanih sa starenjem kože. Njeno djelovanje obuhvaća popunjavanje bora i linija ekspresije, povećanje volumena usnana, jagodica, brade itd.

K-Surgery fileri predstavljaju integrirano terapijsko rješenje za postizanje optimalnih rezultata. Dizajn i izrada proizvoda plod su temeljitih znanstvenih ispitivanja. Proizvodi su podvrgnuti strogim laboratorijskim testiranjima i kliničkim ispitivanjima, kako bi mogli biti upotrebljeni bez rizika od alergijskih reakcija, čime je postignuta maksimalna razina biokompatibilnosti. Kemijski sastav baziran je na hijaluronskoj kiselini, ne sadrži sastojke životinjskog porijekla, osigurana mu je homogena difuzija unutar tkiva, čime se postiže potpuno prirodan rezultat.

Glavna značajka K-Surgery „K-fill professional“ punila je fluidnost koja olakšava injektibilnost i smanjuje osjećaj boli. Riječ je o umreženoj hijaluronskoj kiselini, najnovije generacije, vrlo visoke čistoće koja osigurava odsutnost nuspojava.

Proces proizvodnje u skladu s CE certifikatom jamči sterilnost punila zahvaljujući potpuno aseptičnom postupku pripreme. K-Surgery fileri sadrže 25 i 30 mg / ml dugolančane hijaluronske kiseline koja je stabilna, umrežena i visoko biokompatibilna.

Ideanol lift i Compact flash za LIFTING EFEKT

K-Surgery ima rješenje za sve kojima je potreban facelifting ali bez agresivnih kirurških metoda!

K-Surgery Compact Flash mezoterapijski koktel rezerviran je za opuštenu kožu lica i tijela zrele dobi sa smanjenim tonusom i elasticitetom jer potiče aktivnost fibroblasta koji su izravno uključeni u sintezu kolagena i elastina čime izravno učvršćuje izvanstanični matriks dermisa a sadrži i elastin te vitamin C koji djeluje u borbi protiv slobodnih radikala i sprječavanju stanične okisadcije, dok iznimno učinkovit spoj DMAE dovodi do trenutačnog lifting efekta čime pojačava tonus, čvrstoću i glatkoću kože.

Compact flash trenutno podiže i učvršćuje mlohavu i opuštenu kožu lica, vrata, dekoltea, nadlaktica, bedara, trbuha i drugih kritičnih dijelova koji su izubili tonus i elastičnost stimulirajući aktivnost fibroblasta te proizvodnju novog kolagena i elastina za poboljšanje elasticiteta i tonusa kože te trenutačni lifting efekt!

K-Surgery Ideanol lift i Compact flash za LIFTING EFEKT, iznimno su učinkoviti mezoterapijski kokteli koji u svom sastavu sadrže vrlo učinkovitu molekulu DMAE sa snažnim lifting efektom zbog čega dovode do trenutačnog i neposrednog učinka zatezanja i podizanja kože.

Trenutno povećavaju stupanj kontrakcije mišića i lifting efekt. Sadrže i niacinamid (B3) za intenzivni antioksidativni učinak koji štiti kožu od štetnog djelovanja slobodnih radikala te poboljšava prijenos kisika i hidrataciju dermalno-epidermalnog sloja. Iznimno važan sastojak ovog mezoterapijskog koktela je i snažni antioksidans N-Acetilcistein kao i IDEBENON derivat koenzima Q 10 i jedan od najjačih kozmetičkih antioksidansa koji čuva kolagen i elastin i povećava elastičnost kože, ali i liofilizirani ELASTIN.

K-Surgery ključ za ljepotu kože

Tretman mikroiglicama za mladenački izgled kože

“Dermalni mezo pen” tretman mikroiglicama učinkovita je nekirurška metoda za pomlađivanje kože lica i tijela, uklanjanje bora i ožiljaka, hiperpigmentacija i drugih kožnih nepravilnosti.

Sam uređaj sadrži mnoštvo mikroiglica za jednokratnu upotrebu s jedinstvenom oprugom koja automatiziranim pokretima vibrira i omogućava iglicama rad pod kutem od 90 stupnjeva u odnosu na površinu kože te time smanjuje mogućnost oštećenja kože.

Mikroiglice su građene od nehrđajuućeg kirurškog čelika, namjenjene za jednokratnu upotrebu, a njihova se dužina može regulirati od 0,25 do 3 mm. Prema dužini iglica uređaji su klasificirani u 3 kategorije: uređaje za osobu, profesionalnu ili medicinsku upotrebu.

Tretmani mezoterapije daleko su učinkovitiji uz izvođenje pomoću dermalnog mezo pena a uz pomoć ovog uređaja izvodi se i PRP tretman pomlađivanja vlastitom plazmom, matičnim stanicama i faktorima rasta čime se potiče stvaranje novog kolagena i krvnih žila, obnova i poboljšanje oštećene kože te se usporavaju i poništavaju znakovi starenja. 

K-Surgery ključ za ljepotu kože

Obnovite i pomladite svoju kožu BTX tretmanom

BTX TECH tretman PROTIV BORA (fragment molekule Botoxa)

BTX TECH preparat za mezoterapiju  je izrazito učinkovit tretman protiv bora, koji predstavlja pravu revoluciju u mezoterapiji te je dostojna zamjena estetskoj primjeni botulinum toksina.

N-acetil-hexapeptid/10% argirelin pomaže relaksaciju i opuštanje mišićnih vlakana čime se ispravljaju sitne bore na površini kože uvjetovane pretjeranom stimulacijom mimične muskulature.

BTX TECH mezoterapija alternativa je botoxu te smanjuje dubinu bora lica uzrokovanu kontrakcijama mišića posebno na području čela, oko očiju te sitnih bora oko gornje i donje usne i na bradi.

K-Surgery ključ za ljepotu kože

K-SURGERY CELLUFIT ZA UČINKOVITU ELIMINACIJU
TVRDOKORNOG CELULITA

Celuffit mezoterapijski koktel može vrlo učinkovito razoriti i najtvrdokorniji celulit i pravi je pokazatelj kako mezoterapija ima vrlo učinkovit odgovor na nešto što dosad nije bilo lako rješivo. Cellufit sadrži moćne lipolitičke supstancije za razgradnju masnih naslaga – fosfatidilkolin, deoksikolat i karnitin, ali i kofein, koji potiče cirkulaciju i pomaže eliminaciju prekomjerne tekućine u tzv. vodenom ili edematoznom celulitu.

Ovaj preparat sadrži i vrlo moćne prirodne biljne ekstrakte artičoke i preslice, koji imaju snažan diuretički i antiedematozni učinak te pospješuju elastičnost kože zahvaćene celulitom. Na terapiju treba dolaziti jednom tjedno.

Za razliku od mnogih drugih anticelulitnih tretmana, ova terapija izrazito je učinkovita jer već nakon mjesec dana pokazuje zadivljujuće rezultate. Broj tretmana ovisi o stadiju celulita a u slučaju tvrdokornog celulita preporuča se 4-6 tretmana s razmakom od 7-10 dana.

K-SURGERY CELLUFIT, Vaš najbolji izbor!

K-Surgery ključ za ljepotu kože

Age Control Plus koktel protiv starenja

AGE Control Plus je anti-aging koktel koji sadrži hijaluronsku kiselinu i esencijalne molekule za održavanje hidratacije kože i rekonstrukciju dermisa.

Organski spoj – DMAE (dimetilaminoetanol) učinkovito i trenutačno dovodi do lifting učinka, jačajući fiziološki tonus kože učinkom na povećanje tonusa mišićnih vlakana.

Ujedno je obogaćen i vitaminima A, B, C i E, tako da, uz to što snažno hidratizira i stimulira bazalni sloj stanica, koži pruža i prijeko potrebne vitamine za njezinu funkciju, što na koži lica dovodi do usporavanja starenja, revitalizacije i lifting učinka.

K-Surgery ključ za ljepotu kože

PHOSPHOLIGHT koktel za razgradnju masnog tkiva

Injekcijska lipoliza, nekirurška je metoda uklanjanja masnih naslaga, posebno na dijelovima tijela s prisutnim nakupinama masnog tkiva rezistentnog na dijetalne režime prehrane, tjelovježbu i sl.

Za injekcijsku lipolizu koriste se različite aktivne supstance a među najvažnijima su fosfatidikolin, desoksikolat, L-karnitin itd., koji se injiciraju direktno u masno tkivo.

Aktivne supstance na mjestu injiciranja dovode do pucanja membrane masnih stanica, povećane razgradnje masti i blage tzv. sterilne upale koja dovodi do zatezanja kože.

Ovo je metoda uz pomoć koje se uklanjaju lokalne nakupine masnog tkiva na različitim djelovima tijela od podbratka, nadlaktica, natkoljenica, trbuha, glutealne regije, sve do lipoma, stoga se smatra važnom nekirurškom metodom oblikovanja tijela koja se u rukama i pod nadzorom stručnog medicinskog osoblja smatra potpuno sigurnom metodom kako za uklanjanje lokalnih nakupina masnog tkiva tako i za preoblikovanje tijela.

Za razgradnju najtvrdokornijih masnih naslaga koje se teško uklanjaju uz pomoć tjelovježbe, promjena prehrane ili nekim drugim metodama, rješenje je injekcijska lipoliza uz pomoć proizvoda PHOSPHOLIGHT. Ovaj snažni LIPOLITIČKI mezoterapijski koktel pravo je rješenje za razgradnju najvrdokornijih nakupina MASNOG TKIVA!

K-Surgery ključ za ljepotu kože